Sunday, June 13, 2010

Comel

Aku berjalan di Bukit Bintang bersama dua orang kawan dan ternampak satu couple mat salleh bersama baby mereka dalam trolley.

Seorang dari kawan aku pandang aku dan tunjuk ke arah baby tu.

"Tembam gila baby ni, padahal parents diorang kurus je." Aku kata.

"Biasalah, kalau kecik-kecik tembam, besar-besar nanti mesti kurus." balas kawan aku.

Betul jugak.

Kemudian aku kata, "Kalau kecik-kecik comel, nanti dah besar mesti dah tak comel kan?"

Dia gelak, setuju.

Dan aku tambah, "Sebab tu lah masa kecik-kecik aku tak comel."

4 comments:

  1. ahh langsung tak:P tapi saya rasa ada satu lagi stage awk blm lepas, lepas kahwin nanti haha

    ReplyDelete
  2. of course saya akan jaga badan. :P

    ReplyDelete